Vlaggen

Standaard vlaggen met eigen logo

U kunt bij ons een eigen vlag laten maken. Een eigen tekst, afbeelding of logo wordt op vlaggenstof geprint. Dit wordt vervolgens op maat uitgesneden en afgewerkt. Vlaggen zijn te krijgen in elke gewenste maat.

Beachvlaggen

Beachvlaggen zijn echte blikvangers. Deze vlaggen worden compleet geleverd inclusief stok, en kunt u in de grond of in een voet plaatsen. Beachvlaggen zijn in verschillende maten te krijgen. Ook deze worden weer full color geprint, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Heeft u nog geen ontwerp? Dan kunnen wij dat ook voor u verzorgen.

Kioskvlaggen

Kioskvlaggen, ijscovlaggen of driehoeksvlaggen zijn schuine vlaggen die worden voorzien van uw eigen logo of afbeelding. Deze vlaggen zijn gemaakt van stevig bannerstof, waardoor ze altijd mooi omlaag blijven hangen. Uitermate geschikt voor uw winkelpand, marktkraam of ijscowagen.

Uiteraard zijn er nog veel meer soorten vlaggen. Heeft u een vlag nodig voor een specifieke toepassing? Mail ons of kom langs om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u direct een offerte aanvragen? Dat kan hier:

 prijsopgave vlaggen aanvragen

Home Mogelijkheden Vlaggen