Disclaimer

DeckS is zorgvuldig als het gaat om het geven van correcte en actuele informatie aan de bezoekers van de website. Zij kan echter niet garanderen dat deze informatie in alle gevallen foutloos, volledig en actueel is. Daarom kunnen aan de informatie op de pagina's van de website van Deck’S geen rechten worden ontleend. Verder aanvaardt Deck’S geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie. 

2. Websites van derden 

Aan deze website kunnen, door middel van hyperlinks, websites van anderen verbonden zijn. DeckS is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze internetsites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan één van deze verbonden websites. 

3. Auteursrecht

De inhoud van deze website (teksten, buttons, logo’s, grafische elementen en software) is eigendom van DeckS. De samenstelling, de inhoud en de structuur van de content op deze site is auteursrechtelijk beschermd. Niets van deze inhoud mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders van de website. Evenzeer verboden is het gebruiken van deze website op een wijze die andere gebruikers hindert of het functioneren van deze website aantast. 

Home Disclaimer