Banners & Doeken

Spandoeken zijn zeer geschikt om acties of promoties te communiceren, maar worden tegenwoordig voor veel meer toepassingen gebruikt. Spandoeken worden full color geprint, en zijn ook zeer geschikt als bijvoorbeeld decoratie of aankleding van uw interieur.

Met of zonder frame?

Een aluminium buizenframe is ideaal om uw spandoek in te hangen. Deze buizen zijn zeer licht en makkelijk op maat te maken. Ze kunnen in de grond worden gezet of tegen een muur worden bevestigd.

Bouwhekbanners

Naast gewone spandoeken maken we ook bouwhekbanners. Door de grootte vallen ze op elke bouwplaats goed op. Deze banners zijn meestal gemaakt van gaatjesdoek (meshdoek) om wind door te laten. Ook deze banners worden full color geprint, omgezoomd voor ultieme stevigheid en vervolgens van ringen voorzien.

Roll-up banners

Speciaal voor beurzen en evenementen zijn er ook de roll-up banners. Deze banners zijn full color geprint en zijn voorzien van een handig oprolsysteem en een handige draagtas waardoor ze gemakkelijk mee te nemen zijn. Deze roll-up banners zijn te krijgen in verschillende maten van 70x200 cm tot 120x200 cm.

Nog meer mogelijkheden

Naast deze toepassingen zijn banners uitermate geschikt voor de meest uiteenlopende opdrachten. Denk hierbij aan steigerdoeken, drankhekdoeken, speakerdoeken en canvasdoeken.
Wilt u een prijs voor een banner aanvragen? Of meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Informatie banners aanvragen

Home Mogelijkheden Banners & Doeken